Nora

Nora gaat over een jong meisje 'Faye' dat elke nacht vreemde dromen heeft over een ander leven. In haar dromen heeft ze een romance met een man, wiens gezicht ze zich niet herinnert wanneer ze weer wakker wordt. Ze maakt een afspraak met een medium, die haar vertelt dat haar dromen komen uit een ervaring uit het vorige leven. Samen met de vrouw besluit ze erachter te komen waar dit leven over ging. Maar ook welke rol deze mysterieuze man erin speelt, wat tot veel nieuwe avonturen leidt.

 

 

The Legende van Zmeu

Caleb en zijn moeder verhuizen naar een klein dorpje genaamd Darkfalls. In eerste instantie lijkt het een stil en vredig dorpje,
maar niets is wat het lijkt. Vanaf het moment dat ze aankomen, voelt Caleb een donkere energie om zich heen en vanaf dat moment weet hij dat er iets vreemds aan de hand is in Darkfalls. Hij weet niet waarom hij zich zo voelt, maar zodra hij zijn nieuwe vrienden ontmoet en zij hem vertellen over de legende die het kleine dorpje achtervolgt, blijkt een nachtmerrie werkelijkheid te worden.

Roseville Horror, De geschiedenis van Lakeside (Lakeside 3)

Lakeside 3 neemt ons mee terug in de tijd. Het verhaal gaat over de  gebeurtenissen op Ghosthill (Lakeside 2) dat zich meer dan 100 jaar geleden heeft afgespeeld in het Sutherland Landhuis. Wanneer een pas getrouwd stel intrekt, lijkt alles perfect te zijn, totdat Rosemarie Lancaster iets te weten komt over de affaire die haar man John heeft met haar beste vriendin Marilyn.

Salina Walker, inmiddels bekend als een van de beste mediums in Lakeside, besluit samen te werken met een journalist. Samen proberen ze erachter te komen wat er precies die nacht is gebeurd, toen Rosemarie zelfmoord had gepleegd en wat is Salina's connectie met dit tragische liefdesverhaal?

Max & Lily: De zoektocht naar de gestolen diamant

Regenboogland heeft haar  kleuren verloren. Max en Lily hebben geen idee wat er aan de hand is. Maar dan ontmoeten ze Foxy de vos. Foxy is de beschermster van het bos en ze vertelt Max & Lily dat de regenboogdiamant is gestolen en dat Regenboogland zal vergaan als de diamant niet snel wordt gevonden. Natuurlijk kunnen de vrienden dit niet  laten gebeuren en samen met Foxy besluiten ze opzoek te gaan, naar de gestolen diamant.
Zullen Max & Lily erin slagen om de diamant op tijd te vinden?