Coming soon...

Lakeside bookseries

 

****************************************************************

Lakeside 1: Verborgen Geheimen (2e druk)

(boek 1) 

Geloof jij in leven na de dood? De verborgen geheimen van Lakeside is een spannende thriller over een meisje dat verhuist naar een nieuwe stad. Vanaf het moment dat ze naar haar nieuwe school gaat, ontdekt ze dat er iets niet klopt; haar klasgenoten gedragen zich vreemd, thuis lijken objecten zich plotseling te verplaatsen en vanuit het niets duiken er mysterieuze schaduwen en stemmen op. Ze begint zich te realiseren dat deze gebeurtenissen misschien iets te maken hebben met het vreemde gedrag van haar klasgenoten en besluit op onderzoek uit te gaan in de hoop zo dit mysterie op te lossen. Een fantasieverhaal met bovennatuurlijk tintje.

 

*******************************************************************

Lakeside 2 : Duistere Geheimen (2e druk)

(boek 2) 

Een spannende thriller die over een groep studenten gaat, die een schoolopdracht krijgen om een werkstuk te maken over de geschiedenis van het oude Sutherland landhuis. Ook wel bekend als het ‘Horrorhuis’ van Lakeside. De tieners bezoeken het huis, maar vanaf het moment dat zij het huis betreden wordt een nachtmerrie werkelijkheid en loopt het uit op een bloedbad. Ze besluiten de hulp in te schakelen van een bekend medium als blijkt dat het niet alleen om een psychopaat gaat die daar rondloopt, maar het er ook nog eens spookt.

(“Ghosthill, de legende van Lakeside” is de originele titel van het tweede boek) 

********************************************************************

Lakeside 3: Vervloekte Geheimen 
Salina worstelt nog steeds met de gebeurtenissen uit het verleden.
Ze besluit om met een vriend terug te gaan naar Ghosthill, de plek waar hun leven drastisch veranderde.
Tijdens hun zoektocht naar de geschiedenis van Ghosthill en wat er zich allemaal heeft afgespeeld, krijgen ze met nieuwe bedreigingen te maken. Een ontdekking over Salina's afkomst zet, opnieuw, haar leven op z'n kop. Zal ze eindelijk kunnen afrekenen met de spoken uit haar verleden?

********************************************************************

 

 

 

Lakeside Special - VERDWENEN

Wat nou, als je ergens wakker wordt en je je niets kunt herinneren?  Wat nou, als je opzoek bent naar antwoorden, maar niemand kan je horen? Wat nou, als je erachter komt, dat je na alle ellende toch niet alleen bent, maar achterna wordt gezeten door iemand die de boel terroriseert? Een schaduwfiguur, waarvan de identiteit onbekend is. Gaat het je dan lukken om de eindstreep te halen?

       

    Rebels of the Bloodlands bookseries
(Fantasy)

 

Other 

Drama/Fantasy/Adventure

 

 

Rebels Of The Bloodlands
(boek 1)

Lady Anabella gaat samen met haar Rebels de strijd aan tegen de genadeloze koning Lithsnow en zijn leger. Zal het de Rebels lukken om Lithsnow van zijn troon te stoten en een betere toekomst voor de mensheid te creëren? Rebels of the Bloodlands is een magisch fantasie verhaal over liefde, vriendschap en verraad. Het eerste boek uit de Rebels reeks.

KIDS

 

Max & Lily: De zoektocht naar de gestolen diamant

Regenboogland heeft haar  kleuren verloren. Max en Lily hebben geen idee wat er aan de hand is. Maar dan ontmoeten ze Foxy de vos. Foxy is de beschermster van het bos en ze vertelt Max & Lily dat de regenboogdiamant is gestolen en dat Regenboogland zal vergaan als de diamant niet snel wordt gevonden. Natuurlijk kunnen de vrienden dit niet  laten gebeuren en samen met Foxy besluiten ze opzoek te gaan, naar de gestolen diamant.
Zullen Max & Lily erin slagen om de diamant op tijd te vinden?