Lakeside Sale!

Eind december heb ik bij uitgeverij Keytree het contract getekend voor de Lakeside serie. Ik heb er echt heel veel zin in!
Ik ben benieuwd naar wat me allemaal staat te wachten tijdens dit nieuwe avontuur! Ik heb er iig heel veel zin in en kijk heel erg uit naar deze nieuwe samenwerking.
Dit betekend overigens wel, dat zodra Lakeside 2 verschijnt, De huidige versie van Lakeside 1, van de markt verdwijnt. Ik weet nog niet wanneer deze weer verkrijgbaar zal zijn. Zelf heb ik nog wat boeken liggen, dus mocht je interesse hebben in een (on)gesigneerd exemplaar van dit boek, neem dan even contact met me op via:
Laninabooks@gmailcom

Contract getekend bij Uitgeverij Keytree.

switchen van uitgever Eén van de lastigste dingen voor een auteur, is het vinden van een uitgever. Het opsturen van je manuscript, het lange wachten, het soms niet eens antwoord krijgen, de vele afwijzingen … en dan, eindelijk, een acceptatie en het aanbod om uitgegeven te worden. Ben je dan blij? Jawel, dan kan de dag, de week, de maand (en vaak langer) niet meer stuk. Dan is echter nog niet gezegd dat deze uitgever ook ‘bij je past’. Daar ben je als auteur dan veel minder mee bezig. Tenslotte ben je al blij dat je uitgegeven wordt! En natuurlijk past deze uitgever perfect bij je, het was immers de uitgever die wel wat zag in jouw manuscript. Jullie hebben dus dezelfde smaak! Toch is de wereld ook hier minder zwart/wit dan deze in eerste instantie lijkt. Zo’n verbinding met een uitgever is net als elke andere vorm van relatie. Soms is het een ‘match made in heaven’, soms lijkt het dat alleen maar en komen er na een tijdje scheurtjes in het ideaalbeeld. Dat ligt niet persé aan de uitgever. Dat ligt niet persé aan de auteur. Je weet gewoon nog niet waar je in een uitgever precies behoefte aan hebt. En elke uitgever is anders. Niet alleen qua grootte en mogelijkheden, ook qua aanpak en filosofie. En voor elke uitgever zijn er auteurs die er prima bij passen. En voor elke auteur is er wel een uitgever, die kan (en wil) zijn wat de auteur verwacht. Maar soms, moet je dus een keuze maken om te stoppen met de één en verder te gaan met een ander. En daarom, wordt de Lakeside serie ondergebracht bij uitgeverij Keytree. De redactie ronde van deel 2 heeft bijna het einde bereikt. Meer informatie volgt snel!

                                                              

                                                                                                                                                                                                 Met dank aan Joseph Roelands