The Lakeside Series

 

Geloof jij in leven na de dood? De verborgen geheimen van Lakeside is een spannende thriller over een meisje dat verhuist naar een nieuwe stad. Vanaf het moment dat ze naar haar nieuwe school gaat, ontdekt ze dat er iets niet klopt; haar klasgenoten gedragen zich vreemd, thuis lijken objecten zich plotseling te verplaatsen en vanuit het niets duiken er mysterieuze schaduwen en stemmen op. Ze begint zich te realiseren dat deze gebeurtenissen misschien iets te maken hebben met het vreemde gedrag van haar klasgenoten en besluit op onderzoek uit te gaan in de hoop zo dit mysterie op te lossen. Een fantasieverhaal met bovennatuurlijk tintje.

 

Een spannende thriller die over een groep studenten gaat, die een schoolopdracht krijgen om een werkstuk te maken over de geschiedenis van het oude Sutherland landhuis. Ook wel bekend als het ‘Horrorhuis’ van Lakeside. De tieners bezoeken het huis, maar vanaf het moment dat zij het huis betreden wordt een nachtmerrie werkelijkheid en loopt het uit op een bloedbad. Ze besluiten de hulp in te schakelen van een bekend medium als blijkt dat het niet alleen om een psychopaat gaat die daar rondloopt, maar het er ook nog eens spookt. “Ghosthill, de legende van Lakeside” is het spannende vervolg op “De verborgen geheimen van Lakeside”

 

Salina, die nog steeds in strijd is met het verleden, besluit om samen met een vriend terug te gaan naar Ghosthill, de plek waar een paar jaar geleden drastisch hun leven veranderde. Nu willen ze meer te weten komen over de geschiedenis van het huis en wat zich toen heeft afgespeeld. Er hangt een nieuwe dreiging boven hun hoofd als ze  erachter komen dat ze niet alleen zijn.
Een nieuwe ontdekking over Salina's afkomst zet opnieuw haar leven op z'n kop.

Wat nou, als je ergens wakker wordt en je je niets kunt herinneren?  Wat nou, als je opzoek bent naar antwoorden, maar niemand kan je horen? Wat nou, als je erachter komt, dat je na alle ellende toch niet alleen bent, maar achterna wordt gezeten door iemand die de boel terroriseert? Een schaduwfiguur, waarvan de identiteit onbekend is. Gaat het je dan lukken om de eindstreep te halen?